Specialisaties

grond-vlakken-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Grondwerk

Een nieuwe tuin begint bij het grondwerk. Wat de fundering is voor een huis, is de grond voor een tuin.

afscheiding-steen-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Afscheidingen

Een tuinafscheiding is naast een nuttig middel om de grens van uw tuin af te bakenen en zorgt bovendien voor de nodige privacy. Maar een afscheiding kan ook een mooie toevoeging zijn aan uw tuin zelf.

bestrating-tegels-grind-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Bestrating

Wanneer wij voor u een tuinontwerp maken speelt de bestrating een belangrijke rol. Dit is prominent aanwezig in de nieuwe tuin en is voor de sfeer een bepalende factor.

Vlonder 8

Vlonder

De essentie van een goede vlonder is de fundering. Hardhouten leggers en palen zijn hierbij essentieel.

overkapping-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Overkappingen

Tuinbeleving staat voor ons centraal. In elke tijd van het jaar en bij elk weertype.

modern-gazon-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Gazon

Een mooi gazon is de trots van uw tuin. Zo eenvoudig als dit lijkt, zo moeilijk blijkt het in de praktijk. Een strak en groen gazon vereist aandacht en vooral een goede basis.

kunstgras-hoveniersbedrijf-detuinwijzer-1

Kunstgras

Iedere tuin fleurt op van een strak gazon. Het probleem is alleen dat dit veel onderhoud vereist. Als u niet van het tuinieren bent is kunstgras wellicht een oplossing.  

pergola-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Pergola's

Onze pergola's zijn in velen houtsoorten en maten te verkrijgen. Door zijn opvallende uitstraling en gekozen hoogte geeft het de tuin extra power en dimensie. 

plantenbakken-zink-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Zinkwerk, RVS en Lood

Een echte aanrader in uw tuin zijn zink, RVS en lood. Deze materialen geven uw tuin een eigen karakter en een interessante uitstraling.

vijvertechnieken-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Vijvertechnieken

Een vijver is een zorgvuldig aangelegd waterbassin dat in talloze variaties opgeleverd kan worden. Er zijn veel verschillende keuzes te maken op het gebied van grote, vorm, stijl en de te gebruiken materialen.

beplanting-hoveniersbedrijf-detuinwijzer-2

Beplanting

De basis van iedere tuin is het groen. Beplanting heeft en centrale plaats in uw tuin en is essentieel in de bepaling van de uitstraling en sfeer van de tuin.

beplanting-groene-tuin-hoverniersbedrijf-detuinwijzer

Klein snoeiwerk

Ook voor klein snoeiwerk bent u bij de Tuinwijzer aan het juiste adres. Coniferen, heesters en vormbomen hebben onderhoud en verzorging nodig.

gazon-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Bemesting: Het eten en drinken voor uw tuin.

Een voedingsrijke en gezonde bodem is essentieel voor het leven van uw tuin. Wij adviseren dan ook om uw tuin tweemaal per jaar te bemesten.

trappen-verhoging-hoveniersbedrijf-detuinwijzer

Trappen en verhogingen

In een tuin vallen bouwtechnische zaken op. Verhogingen en trappen springen nu eenmaal in het oog. Dit is een van de redenen dat deze van de hoogste kwaliteit moeten zijn.